A Lot with Little

Project by María Magnasco

The project, located in Totoras, in the province of Santa Fé, is a continuous strip that defines the border of a plaza and holds 15 residential units. Within a 20 x 50 m lot — oriented to the north and located by a boulevard — the project is stimulated by the possibility of establishing a visual connection with the rural landscape. This idea generated a rectangular plan with north-south ventilation that framed the horizon of the landscape. The building is composed of 6 units of 55 m2 on the ground floor and 9 units of 45 m2 on the floor above, each one having terraces or private green spaces. Young people that are looking for open areas to develop an artistic activity or families with young kids can enjoy exterior spaces within the unit.



Second Floor

First Floor

Ground Floor

North Elevation

South Elevation

Section A-A

Section B-B

Section C-C


Materials

 

Share 'A Lot with Little' on Delicious Share 'A Lot with Little' on Digg Share 'A Lot with Little' on Facebook Share 'A Lot with Little' on Google+ Share 'A Lot with Little' on LinkedIn Share 'A Lot with Little' on Mename Share 'A Lot with Little' on Pinterest Share 'A Lot with Little' on reddit Share 'A Lot with Little' on StumbleUpon Share 'A Lot with Little' on Twitter Share 'A Lot with Little' on Add to Bookmarks Share 'A Lot with Little' on Email Share 'A Lot with Little' on Print Friendly Share 'A Lot with Little' on Delicious Share 'A Lot with Little' on Digg Share 'A Lot with Little' on Facebook Share 'A Lot with Little' on Google+ Share 'A Lot with Little' on LinkedIn Share 'A Lot with Little' on Pinterest Share 'A Lot with Little' on reddit Share 'A Lot with Little' on StumbleUpon Share 'A Lot with Little' on Twitter Share 'A Lot with Little' on Add to Bookmarks Share 'A Lot with Little' on Email Share 'A Lot with Little' on Print Friendly