Olympic Village 2016+

Project by Rachel Islin, Katie Jones & Iris Lui

After performing research and analysis, the team assessed the need to revitalize the desolate parking lot around the White Sox Stadium. This would bridge two neighborhoods and provide space for the 2016 Olympic Village. The team tackled the large site by breaking it into four scales. The scales served as building blocks to create a process in which to implement a pattern of design. The research and analysis created a timeline to calculate the needs of occupants over periods of time. The process will be repeated over time to expand the revitalization.

 

Share 'Olympic Village 2016+' on Delicious Share 'Olympic Village 2016+' on Digg Share 'Olympic Village 2016+' on Facebook Share 'Olympic Village 2016+' on Google+ Share 'Olympic Village 2016+' on LinkedIn Share 'Olympic Village 2016+' on Menéame Share 'Olympic Village 2016+' on Pinterest Share 'Olympic Village 2016+' on reddit Share 'Olympic Village 2016+' on StumbleUpon Share 'Olympic Village 2016+' on Twitter Share 'Olympic Village 2016+' on Add to Bookmarks Share 'Olympic Village 2016+' on Email Share 'Olympic Village 2016+' on Print Friendly Share 'Olympic Village 2016+' on Delicious Share 'Olympic Village 2016+' on Digg Share 'Olympic Village 2016+' on Facebook Share 'Olympic Village 2016+' on Google+ Share 'Olympic Village 2016+' on LinkedIn Share 'Olympic Village 2016+' on Pinterest Share 'Olympic Village 2016+' on reddit Share 'Olympic Village 2016+' on StumbleUpon Share 'Olympic Village 2016+' on Twitter Share 'Olympic Village 2016+' on Add to Bookmarks Share 'Olympic Village 2016+' on Email Share 'Olympic Village 2016+' on Print Friendly